cheongsam couple.. \(^,^)/

mengawali hari ini dengan pergi sembahyang minta restu dan berkat dari nenek moyang keluarga cami ku..

ngobrol2 sedikit dengan family disana, dan kita disuguhkan a glass of  home made wine..

rasa nya strong banget, tapi menyisakan rasa manis + asem dan seger..

hmm… kaya sake dikasih gula dan asam jawa.. haha.. =D

umur wine ini 1tahun lebih.. tapi udah bikin muka kita memerah minumnya.. hahaha..

selepas darisana, terus kita pemberkatan nikah di vihara..

pake acara nangis-2 segala.. bikin makeup ku luntur aja… >,<

nah ini foto sama temen baik (udah kaya sodara) hubby..

 

 

I offer you my solemn vow to be your faithful partner in sickness and in health, in good times and in bad, and in joy as well as in sorrow. I promise to love you unconditionally, to support you in your goals, to honor and respect you, to laugh with you and cry with you, and to cherish you for as long as we both shall live.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s